Deschise tuturor

Webinariile Zitamine sunt deschise tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos, iar participarea este gratuită. În primul Webinar Zitamine, abordăm subiectul longevității și vom vorbi despre stil de viață, sport, alimentație și protocol de suplimente. Ne vom uita la rezultatele studiilor și vom da exemple practice de lucruri pe care le putem face pentru a trăi mai sănătos, mai mult timp.

Deschise tuturor

Deschise tuturor

Q&A despre longevitate

Alătură-te și tu sutelor de participanți din comunitatea Zitamine și adresează-ne întrebări în cadrul webinarului online. Vei primi negreșit răspuns live din partea medicului nutriționist în timpul evenimentului, sau pe e-mail dacă nu apucăm să răspundem la toate întrebările live.

Q&A despre longevitate

Q and A despre longevitate

Speaker

Pasionată de Longevitate, Dr. Elena Țambrea este medic și tehnician nutriționist acreditat cu o experiență de peste 9 ani în domeniu. Motto personal: “Bunătatea, compasiunea și mâncarea sunt medicamente.”

Speaker

Speaker - Dr. Elena Țambrea

Ce vei afla în Webinar:

Nutriție asociată cu longevitatea
Nutriție asociată cu longevitatea Despre intermitent fasting: beneficii și contraindicații. Ce alimente sunt asociate cu longevitatea?
Sportul influențează longevitea Ce fel de activitate fizică e asociată cu longevitatea? Cât de des trebuie să facem sport?
Alte tips and tricks despre longevitate
Alte tips & tricks despre longevitate Ce alte obiceiuri ne ajută să trăim mai mult și mai sănătos? Sfaturi practice despre cum să le integrăm în programul nostru de zi cu zi.
Suplimente pentru longevitate
Suplimente pentru longevitate Care sunt suplimentele care ne ajută să trăim mai mult, dar mai ales, mai bine? Ce spun studiile despre aceste suplimente?