Întrebări frecvente

Cum funcționează Zitamine?

Zitamine îți oferă un abonament personalizat la vitamine și suplimente naturale. Funcționează astfel:

1. Completezi chestionarul Zitamine ca să înțelegem nevoile organismului tău

2. Algoritmul nostru, dezvoltat și testat de medici și farmaciști, analizează răspunsurile tale și îți recomandă un mix de vitamine și suplimente naturale

3. Selectăm vitamine de calitate și le ambalăm în 30 pliculețe cu doza zilnică

4. Livrăm lunar abonamentul tău personalizat la ușa ta

Dacă deja știi ce vitamine și suplimente ai nevoie, poți crea propriul tău abonament din magazinul nostru.

Poți modifica sau anula abonamentul tău oricând ai nevoie, direct din profilul tău.

Produsele sunt sigure pentru consum? Au avizul autorităților pentru a fi puse pe piață?

Da, produsele sunt suplimente alimentare și sunt notificate către Ministerul Sănătății și/sau către Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. Producătorii cu care lucrăm sunt unii dintre liderii pieței de suplimente alimentare din România, precum Zenyth, DVR Pharm și Alevia.

De ce Zitamine?

Zitamine transformă obiceiul de a lua vitamine.

Îți oferim o recomandare personalizată de vitamine și suplimente printr-un chestionar gratuit, dezvoltat de medici și farmaciști. Selectăm cele mai eficiente substanțe active, în doze optime și cu un grad sporit de absorbție, și cumpărăm direct de la producătorii de top ca să îți putem oferi un preț corect. Ambalăm vitaminele tale personalizate în pliculețe cu doză zilnică și ți le livrăm lunar la ușă.

Sursa ingredientelor

Suplimentele nutritive sunt pe bază de plante medicinale, ciuperci medicinale sau produse marine, și se încadrează în noțiunea de produse premium, iar calitatea este garantată de mari laboratoare europene. Alegem întotdeauna produse testate și îmbunătățite permanent pentru o abordare integrativă a sănătății.

Cum primesc o recomandare personalizată?

Poți afla de ce vitamine și suplimente ai nevoie prin chestionarul nostru gratuit, dezvoltat de medici și farmaciști. Îți punem o serie de întrebări despre istoricul tău medical și stilul tău de viață. Ca și cum ai avea o discuție cu un medic care nu uită să te întrebe nimic.

Algoritmul nostru bazat pe studii științifice analizează răspunsurile tale și creează o combinație de vitamine potrivită organismului tău.

Pot alege și alte vitamine?

Poți adăuga la recomandarea ta mai multe vitamine și suplimente din magazinul nostru.

Este necesar să consult un doctor înainte să comand?

În general nu este obligatoriu să consulți un doctor atunci când alegi vitamine și suplimente. Echipa noastră de medici și farmaciști a creat chestionarul și algoritmul Zitamine care țin cont atât de stilul tău de viață, cât și de istoricul tău medical. Astfel îți putem face o recomandare personalizată, precisă și sigură.

Există câteva excepții când este necesar un consult medical:

1. Dacă ești însărcinată sau alăptezi

2. Dacă alegi să adăugi fier la abonamentul tău

3. Dacă suferi de o afecțiune sau iei medicamente care nu apar în întrebările din chestionar

Ce conține abonamentul meu?

Abonamentul tău lunar conține 30 de pliculețe cu doza zilnică de vitamine și suplimente.

Anumite suplimente, precum melatonină și griffonia, își fac efectul seară. De aceea abonamentele ce conțin aceste suplimente pot conține 60 de pliculețe, câte un pliculeț pentru dimineață și seară.

Când voi plăti abonamentul?

Plătești abonamentul tău atunci când plasezi prima comandă, iar ulterior la 25 de zile după ultima comandă. Cu 2 zile înainte să retragem banii de pe cardul tău, îți trimitem un mesaj ca să poți modifica în timp util abonamentul tău.

Pot să comand doar pentru o lună?

Vitaminele și extrasele naturale din plante își fac efectul treptat. De aceea am gândit serviciul Zitamine sub forma unui abonament.

Tu deții controlul asupra abonamentului tău. Îl poți modifica, anula și reactiva oricând ai nevoie, direct din profilul tău.

Pot comanda Zitamine pentru cei dragi?

Poți comanda mai multe abonamente Zitamine din contul tău. Ca să afli ce vitamine naturale li se potrivesc celor dragi, completează chestionarul împreună cu ei și comandă combinația lor personalizată. Alternativ, poți crea abonamente noi din magazinul nostru.

Te rugăm să ne lași un mesaj cu numele persoanei dragi, care va apărea pe cutia și pliculețele din abonamentul lor.

Cât durează livrarea comenzii?

În general pregătim abonamentul tău și îl predăm curierului în 24 ore de când îl comanzi. O dată ce curierul pleacă spre tine, îți trimitem și codul AWB ca să poți urmări comanda ta.

Cum vă pot contacta?

Ne găsești la numărul de telefon +40 771 007 700, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Ne poți scrie oricând la denisa@zitamine.ro.

Suplimentele Zitamine sunt compatibile între ele?

Algoritmul nostru ia în considerare posibilele interacțiuni dintre suplimentele noastre pentru a genera recomandarea ta. Dacă urmezi un tratament medical sau iei alte suplimente în afară de cele recomandate de noi, îți recomandăm să soliciți sfatul medicului tău.

Îmi pot lua medicamentele în același timp cu suplimentele?

Unele medicamente pot fi absorbite mai bine de organism atunci când sunt luate separat de suplimentele alimentare, chiar dacă nu există nicio interacțiune negativă. Iți recomandăm să iei medicamentele după programul recomandat de medicul tău, iar suplimentele la 1-2 ore înainte sau după.

De la ce vârstă se pot lua suplimentele Zitamine?

Suplimentele noastre alimentare sunt destinate adulților cu vârsta de 18 ani și peste. Acestea sunt formulate pentru adulți, iar doza ar fi prea mare pentru copii.