Specialiștii din echipa Zitamine

Andreea Timofte
Elena Pogorevici
Iulia Hădărean

Sunt medic internist și specialistă în nutriție și suplimente și îmi place să vin cu o abordare aparte în lucrul cu pacienții.

Am urmat Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, ulterior am început rezidențiatul la Institutul Inimii din Leipzig, Germania, unde am avut o experiență valoroasă și de unde am preluat din mentalitatea și disciplina lor caracteristică.

În România, am continuat activitatea clinică în specialitatea Medicină internă, activez în domeniul nutriției de 4 ani și la acest moment lucrez în cadrul doctoratului în cercetare, dar și ca asistent universitar.

Deoarece sportul și alimentația joacă un rol crucial în viața mea personală, am dezvoltat o pasiune pentru a împărtăși informațiile pe care le-am acumulat atât în activitatea clinică, dar și atunci când predau studenților.

Îmi place vorba „Fă ce face medicul, nu doar ce zice!” și încerc să o aplic cât pot de des.

Programează o consultație
Doctor Andreea Timofte

Dr. Andreea Timofte

Medic (specialitatea medicină internă) și nutriționist

Programează o consultație

Sunt specialist în farmacologie clinică și doctor în științe farmaceutice aplicate cu o experiență de peste 7 ani ca nutriționist. În urma studiilor absolvite la Universitatea Sapienza din Italia, am intrat în lumea cercetării medicale. Cu experiența dobândită în domeniul suplimentelor alimentare și a medicamentelor, am decis să mă întorc în România pentru a-mi continua misiunea în țara natală.

Deși am avut dintotdeauna o pasiune puternică pentru sănătate, interesul pentru nutriție a crescut și mai mult în ultimii ani când am simțit pe propria piele cât de important este să avem o alimentație echilibrată.

Știu că ritmul în care trăim astăzi este unul extrem de alert. Tocmai de aceea cred că nutriția personalizată alături de suplimentele potrivite ne pot ajuta să facem față mult mai ușor provocărilor și să ne simțim în cea mai bună formă fizică.

Mă consider norocoasă să fac zilnic ceea ce-mi aduce bucurie, ajutând oamenii să își îmbunătățească calitatea vieții prin nutriție și prin planuri de suplimente personalizate nevoilor lor.

Programează o consultație
Doctor Elena Pogorevici

Dr. Elena Pogorevici

Doctor în științe farmaceutice și Nutriționist

Programează o consultație

Am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și apoi am obținut un masterat în Nutriția și Calitatea Vieții. Am o experiență de 11 ani în domeniul nutriției, dar curiozitatea, pasiunea și empatia din prima zi.

Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă sănătate, căutând mereu modalități de a aduce îmbunătățiri în viețile pacienților mei. De-a lungul anilor, am intrat în contact direct cu pacienți cu diferite probleme de sănătate, de la diabet zaharat și hipertensiune arterială, până la boli endocrinologice și cardiovasculare. În fiecare întâlnire cu un pacient, abordez nu doar simptomele și afecțiunile, ci și persoana în sine, cu toate nevoile și dorințele sale unice.

Pentru mine, fiecare om este o poveste aparte, iar obiectivul meu principal este să găsesc soluții personalizate și eficiente care să îmbunătățească starea de sănătate și calitatea vieții fiecăruia. Nu mă opresc doar la alimentația echilibrată, ci văd în suplimentele alimentare un partener valoros în promovarea sănătății pe termen lung.

Programează o consultație
Iulia Hădărean

Iulia Hădărean

Nutriționist – Dietetician

Programează o consultație